Ut på tur

Vårt gode og langvarige samarbeid med Juni Dahr, har ført oss på kryss og tvers av Norge flere ganger, og rundt omkring i store deler av verden forøvrig. Se gjerne hennes egne sider på www.dahr.no

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ibsen kvinner
Til hennes forestilling «Ibsen kvinner» som hun i hovedsak har laget selv og som hadde urpremiere i New York 1989, rigger vi scene og lys. Et bakteppe, et gulvteppe og rekvisitter har vi med oss, men i utlandet er det lokale leverandører som leverer det tekniske utstyret. Forestillingen varer i overkant av en time, og lyset er planlagt og kjørt med millimeterpresisjon. Lampene og lyset er ofte hennes «motspillere» og det krever at teknikeren følger godt med og responderer på hennes spill.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Israel 550 India 040 550 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Helsinki1_liten Helsinki3_liten

Markens Grøde
Siden sommeren 2006 har vi hver sommer vært med på hele Sellanrå-turneen med «Markens Grøde» (Knut Hamsun). Denne forestillingen spilles bare på låver. Bonden leverer paller, høy og noen rekvisitter, men lyd, lys, stativer og det meste av rekvisittene kjøres i bil fra oss. Vi ankommer dagen før artistene og rigger låven klar for teater. Når artistene har reist etter siste forestilling, pakker vi alt ned og gjør oss klare til neste låve.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeanne d’Arc
Dette er Junis eldste forestilling og den første vi gjorde lys på for henne. Her leverer vi bare lys, og har vært med rundt i Norge og til Kiel.