Teaterlys

All sceneopptreden fortjener godt lys, og i teateret handler det om å skape stemninger og å ta med publikum inn i forskjellige verdener og å understreke, forsterke og troverdiggjøre de forskjellige karakterene og situasjonene skuespillere og instruktører ønsker å ta publikum med inn i.

Tangen Lyd og Lys as har lang erfaring i å sette riktig lys på alle typer teater, revyer og forestillinger.
Det forventes helt annet uttrykk i en teateroppsetning i forhold til en konsert. Andre typer lamper brukes og riggingen skjer etter andre prinsipper. Prøvetiden og innøvingsfasen krever også helt annen kompetanse hos oss som lysteknikere, og med vår bakgrunn og erfaring er vi sikre på at vi kan levere det som kreves!

Vi er fast leverandør av lys, lyd og scene til Juni Dahr. Noe som har ført oss nærmest hele verden rundt med forestillinger som f.eks. «Ibsen kvinner». Gjennom Sellannrågruppen har vi reist hele Norge rundt flere ganger med stykket «Markens Grøde» (Knut Hamsun). Denne siste forestilling er vist over 100 ganger i Norge, og jubileumsforestillingen ble vist på Bygdøy Kongsgård i 2009 med kronprinsparet tilstede.

Vi storkoser oss når vi får være kreative og nyskapende, og leverer også gjerne rimelige og enkle løsninger. Vi blir inspirert av det kunstneriske samarbeidet rundt en forestilling, og har lært mye av alle kunstnere og teknikere vi har møtt både i Norge og i hele verden forøvrig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bilder fra Hartvig Nissens forestillinger på Grusomheten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Pinoccio 1 550 Pinoccio 2 550

Hovin skoles revy, og Teaterkråkenes Pinoccio i Moss.

India 048 550 India 054 550 India 061 550

Ibsen Kvinner, Juni Dahr, India